V Stropkove otvorili náborové miesto pre supermerket Tesco

02.08.2006 Stropkov

Stropkov 2. augusta (TASR) - Náborové miesto, slúžiace uchádzačom o pracovné pozície v supermarkete Tesco, ktoré poskytne 35 nových pracovných príležitosti, ...
Stropkov 2. augusta (TASR) - Náborové miesto, slúžiace uchádzačom o pracovné pozície v supermarkete Tesco, ktoré poskytne 35 nových pracovných príležitosti, otvorili dnes v Stropkove.

Nový obchod s predajnou plochou 1 000 štvorcových metrov (m2) otvorí spoločnosť Tesco v jesenných mesiacoch. Náborové centrum sa nachádza na Ulici Matice slovenskej a je otvorené od 7. do 17.00 hodiny denne. \"Teší nás, že záujem o prácu prejavujú ľudia zo Stropkova a jeho okolia a že otvorením prevádzky sa podarí čiastočne znížiť mieru nezamestnanosti, \" uviedol dnes TASR manažér prevádzky Matúš Maroš. Dodal, že hľadajú ľudí na rôzne pozície - pokladníka, príjemcu či dokladača tovaru a podobne.
Spoločnosť Tesco vstúpila na slovenský trh v roku 1996. V súčasnosti prevádzkuje 5 obchodných domov, 33 hypermarketov, 7 čerpacích staníc a distribučné centrum v Beckove, ktoré je jedno z najmodernejších v strednej Európe. So svojimi vyše 8 200 pracovníkmi patrí spoločnosť k najväčším zamestnávateľom na Slovensku.
 

Vyberte región